Om mig

Jeg hedder Heidi Holm og er den stolte ejer af Sund kost & Livsenergi i Svendborg.

Jeg har gennem det meste af mit liv kæmpet med min vægt og mediernes billeder af hvordan man burde se ud. Men jeg har langt om længe fundet mig til rette i den krop jeg nu engang har fået tildelt. Jeg har lært, at der er perioder i ens liv, hvor man ikke kan gennemføre et vægttab, da kroppen ikke vil være med, det kan være hårdt at erkende at ens krop befinder sig i en tilstand, hvor et vægttab ikke er muligt. Men samtidig er det vigtig at huske at det ikke er fordi man gør noget forkert og man stadig kan vælge et sundt liv. Men det for mig været en lang og hård process.

Jeg har i min process også lært vigtigheden af at komme ned i kroppen og mærke den. Vi har i dag så travlt, at meget at det vi foretager os foregår oppe i hovedet og derfor glemmer vi at mærke vores krop.Mange har en tendens til at glemme sig selv. Det har en betydning både vores velbefindende og vores vægt. Derfor tilbyder jeg også wellness / afslappende massage hvor det er vigtig netop at mærke kroppen og bare slappe af og koble fra.

Jeg har bevidst fravalgt at lave kostplaner, da kostplaner for de fleste kun virker på kort sigt og ikke på lang sigt, det er små ændringer over længere tid der skal til samt en mental ændring, som tager tid.

Det er derfor vigtigt for mig at en kostændring bliver tilpasset den enkelte livssituation og man får værktøjerne til på sigt selv at justeret undervejs hvis det er nødvendigt.

Jeg har interesseret mig så længe jeg kan huske for kroppen og kostens betydning for vores velbefindende.

Heidi Holm

Uddannelser og kurser

2019: Supervisor i mad og følelser
2019: Kalahari’s Signature Body Treatment
2019: Øreakupunktur
2019: Basiskursus i Kalahari´s Signature Honey Bush Facial Treatment
2018: Bachelor i Ernæring og Sundhed
2016: Selvkærligheds Guide
2013: Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention (USA)
2012: TRX instruktør, Suspension training
2011: Diæt- og allergikost
2010: Kostvejleder med speciale i vægttab samt i børn og overvægt
2002: Lægeeksamineret Massør